Бажаєте влаштувати гарне свято з шикарним столом, або просто побалувати себе чимось смачненьким? Зверніть Вашу увагу на делікатес, який ніколи не вийде з моди - ікру.

 

Компанія Пітер Пен вже довгий час є лідером у виробництві різних видів ікри. Серед наших продуктів Ви можете знайти смак, який більше ніколи не захочете забувати. Це і незабутній пікантний смак червоної ікри нерки, і приголомшливо корисна для організму червона ікра кижуча, і високо аристократична червона ікра кети, і така по-справжньому рідна, слов'янська, червона ікра горбуші.

 

У магазині Пітер Пен продається товар виключно вищої якості. В упаковках по 500 грам, ви не знайдете ні єдиної деформованої ікринки, а свіжість і смак змусять Вас купувати нашу ікру знову і знову.

 

Червона ікра з незапам'ятних часів відома, як делікатес і головна прикраса святкового столу. Філософи давнини багатозначно помічали, що поява ікри на трапезному столі миттєво змушувало припинити всі можливі розмови. У період середньовіччя і підроблених монет, ікра найчастіше використовувалася, як засіб розрахунку - жителі прибережних сіл виплачували нею податки. Передбачувано, що ікра входила і в раціон жителів Далекого Сходу, Сахаліну і Камчатки. Жителі цих регіонів любили ікру за її біологічні властивості, але побоювалися її часто вживати т.к. не мали можливості зберігати її свіжою. Зараз це здається неймовірним, але на Русі червона ікра не була делікатесом саме через не можливості її довгострокового зберігання. При правлінні Петра Першого в Астрахані була відкрита перша рибна контора, що посприяло появі продукції на внутрішньому ринку. До того часу вже був добре відомий спосіб засолювання ікри, тому з зберіганням проблем не було.

 

Червона ікра славиться своїми медичними якостями. Багато лікарі прописують її в раціон пацієнтам у післяопераційному і реабілітаційному періоді. Особливо вона корисна в профілактичних цілях. Наявність такого комплексу корисних елементів як: фосфор, залізо, йод, кальцій, жирні кислоти, фолієва кислота, вітаміни ADE, допомагає організму підтримувати імунітет, а головному мозку працювати в повну силу. Можливість добре себе почувати, бути в тонусі, в хорошому настрої і при цьому насолоджуватися смаковими якостями ікри - відмінний привід купувати її постійно.

 

Присутня досить поширена думка, що чорна ікра набагато корисніша за червону. Це міф, який треба розвіяти. Чорна ікра - дійсно делікатесний продукт. Але не із за своїх особливих якостей. Все тому, що білуга починає виробляти ікру, досягнувши 15-20 років. Лососеві риби нерестяться набагато частіше - приблизно раз на два роки. Якщо ж розглядати виключно вітамінну цінність ікринок, то тут принципової різниці немає.